Webapplicaties

Wij maken webapplicaties op maat. Dit betekend dat de webapplicatie precies aansluiten op de behoefte die er is. Een webapplicatie is een programma die te benaderen is via het internet. Het maakt niet uit op wat voor een apparaat je deze webapplicatie benaderd. Of dit nu een computer, tablet of smartphone is. De webapplicatie is beschikbaar op alle apparaten. Uiteraard houd de webapplicatie rekening met het schermformaat. Zo is er altijd effectief te werken met de webapplicatie.
Image

Hoe wij webapplicaties maken

1. We gaan een bakkie doen

Tijdens dat bakkie gaan we verkennen wat jij precies wilt. Alles komt ter sprake. Aan het eind van deze stap weten we wat er gemaakt moet worden. Soms nog niet volledig in detail. Dat maakt niet uit. Als de basis maar duidelijk is.

2. Het eerste ontwerp wordt gemaakt

Het blijft niet alleen bij een ontwerp waarbij je naar een plaatje kijkt. Het is direct een werkende applicatie. Dat is wel zo fijn omdat je dan direct ziet waar het naartoe gaat. De basisfunctionaliteiten worden gebouwd.

3. We bekijken de eerste versie

Een overleg over de eerste versie van de applicatie. Uitgebreid staan we stil bij alle pagina's van de applicatie. De mogelijheden van de applicatie worden doorlopen. Nieuwe inzichten en nieuwe opties worden besproken. Alles wordt genoteerd en we gaan aan de slag met de tweede versie van de applicaie.

4. We gaan aan de slag met de tweede versie

Alles wat besproken is wordt verwerkt in een tweede versie van de applicatie. Er wordt een afspraak gemaakt om de tweede versie te bekijken.

5. We bekijken de tweede versie

We doorlopen de hele applicatie. Alle mogelijkheden en knopjes van alle pagina's worden besproken. De gemaakte wijzigingen worden besproken. Kleine aanpassingen worden tijdens dit overleg doorgevoerd. De datum van livegang wordt ingepland.

6. Champagne

Het is zo ver. De nieuwe applicatie wordt in productie genomen. Dat betekend dat er met de applicatie gewerkt gaat worden. Uiteraard blijft het altijd mogelijk de applicatie verder te ontwikkelen. Dat is het voordeel van een applicatie op maat.

Diensten

Veilige hosting
Premium support
Onderhoud (update service)
Altijd uitbreibaar naar wens

Prijzen

Webapplicaties zijn geen standaard oplossingen. Het zijn oplossingen precies op maat. Dat wat jij wilt dat de applicatie moet doen doet hij.

Webapplicaties kunnen voor vele processen worden ingericht. Kleine en hele grote.

Het is daarom niet mogelijk zo maar een prijslijst op de website te plaatsen. Vaak wordt na een kort gesprek al heel veel duidelijk. Waardoor er heel snel een richtprijs kan worden gegevens.

Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan altijd klaar.

Wat klanten zeggenwaar wij blij van worden.waar wij trots op zijn.wat we jou ook gunnen!

Webapplicatie AVS

Door de webapplicatie is het gelukt om inwoners van 0 tot 100+ met allerlei vragen zowel digitaal als mondeling hun aanmelding te kunnen doen en de persoonsgegevens volgens de AVS norm te verwerken, door te zetten naar de juiste hulpverlener / organisatie, danwel te vernietigen. Tevens geeft de applicatie inzicht in de metadata. Al moeten we die nog finetunen.

Ik zou 1322 Design aanbevelen bij relaties, en als de standaard applicatie niet passend zou zijn, zou ik 1322 Design aanbevelen wanneer zij opzoek zijn naar een op maat gemaakte applicatie.

Om drie redenen:

  1. Je maakt echt een applicatie op maat, je denkt mee in oplossingen, je geeft ook advies om iets niet te doen.
  2. De webapplicatie is omgedoopt tot AVS (Aanmeld-Volg-Systeem).
  3. En ik ben er trots op een bijdrage te hebben kunnen leveren (als product owner) aan de ontwikkeling hiervan.

Webapplicatie en website Kweetet

De gedachte dat Kweetet niet zou worden wat ik precies bedoelde had mij kunnen weerhouden om de applicatie af te nemen.

Omdat we zo goed hebben samengewerkt in de vertaling van mijn idee naar de applicatie die het is geworden was er geen twijfel meer om hier mee door te gaan. We hebben samen gebrainstormd en samen gebouwd aan een applicatie dat voor een aantal gemeenten een belangrijke tool ter ondersteuning is in gezet. Het heeft ons allebei een mooi ontwikkel traject opgeleverd en uiteindelijk betalende klanten.

1322 Design werkt vanuit de klant, samen met de klant naar een product dat de klant precies voor ogen heeft. De vertaalslag die 1322 design kan maken, van gedachten naar een werkende applicatie is heel knap. Ik kan 1322 design als partner in een ontwikkeltraject zeker aanbevelen.

Webapplicatie
https://kweetet.info

Website
https://www.kweetet.nu

Gebruik ons formulier voor een

vrijblijvend gesprek

of stuur een e-mail