Websites

Image
Een website laten maken? 1322 Design maak digitaal toegankelijke websites voor midden en kleinbedrijf.

Alles kennis hebben we in huis. Van digitale toegankelijkheid, direct duidelijke teksten, fotografie, video tot techniek.

Een website moet duidelijk zijn. De bezoeker weet direct wat jij doet en wat jij voor de bezoeker kunt betekenen. Het is de belangrijkste tool. Helpt jouw bedrijf aan meer omzet. Het is meer dan alleen een visitekaartje.

Hoe wij websites maken

1. We gaan een bakkie doen

Tijdens dat bakkie gaan we verkennen wat jij precies wilt. Alles komt ter sprake. Van uitstraling tot kernboodschappen. We maken afspraken over de vervolgstappen.

2. Het eerste ontwerp wordt gemaakt

Het blijft niet alleen bij een ontwerp waarbij je naar een plaatje kijkt. Het is direct een werkende website. Dat is wel zo fijn omdat je dan direct ziet waar het naartoe gaat. Het is fjin om in het eerste ontwerp al teksten te hebben. Zijn die er niet? Geen paniek ook dan maken we een werkende website.

3. We bekijken het eerste ontwerp

Een overleg over het eerste resultaat. Uitgebreid staan we stil bij alle pagina's van het eerste ontwerp. Keuzes die gemaakt zijn om tot het ontwerp te komen worden besproken. Wat is er mooi? Wat kan er beter? Alles wordt doorgelopen en verbeterpunten worden genoteerd.

4. We gaan aan de slag met het tweede ontwerp

Alles wat besproken is wordt verwerkt in een tweede ontwerp. De definitieve teksten worden verwerkt. Er wordt een afspraak gemaakt om het tweede ontwerp te bekijken.

5. We bekijken het tweede ontwerp

We doorlopen de hele website. Alles pagina's worden besproken. De gemaakte wijzigingen worden besproken. Kleine aanpassingen worden tijdens dit overleg doorgevoerd. De datum van livegang wordt ingepland.

6. Champagne

Het is zo ver. De nieuwe wesbite gaat live.

Diensten

Hosting
Toegankelijke webteksten en webredactie
Fotografie
Video
Animaties
Ondehoud (update service)

Prijzen

Standaard website€ 849,-
Beheer en onderhoud€ 25,- per maand
Webredactievanaf € 25,- per maand
Fotografie website/productenop aanvraag
Videoop aanvraag
Animatiesop aanvraag

Wat klanten zeggenwaar wij blij van worden.waar wij trots op zijn.wat we jou ook gunnen!

Webshop Natuurlijk Versvoer

Als de prijs te hoog was geweest had het mij kunnen weerhouden de website door 1322 Design te laten maken.

Je luisterde heel erg goed tijdens de intake. Stelde de juiste vragen om mijn wensen goed boven tafel te krijge. Je gaf ook direct aan iets te kunnen met wat ik wilde.

Het resultaat is een mooie webwinkel waar in mij producten goed in kan laten zien. En niet onbelangrijk heeft het mij een mooie klantenkring opgeleverd. Helemaal hoe ik het wilde en heel persoonlijk door de gebruite foto's.

De webwinkel heeft mij ook in staat gesteld het bestelproces te standaardiseren. Overzicht te houden op de bestellingen. En een mooie site om naar toe te verwijzen.

Ik zou 1322 Design aanraden omdat de manier van werken heel fijn is. Bent eerlijk zodat ik nooit voor verassingen ben komen te staan. En je geeft echta advies vanuit de jarenlange ervaring.

https://www.natuurlijkversvoer.nl

Website Sense of Care

Omdat 1322 Design jarenlange ervaring heeft met het opzetten en beheren van websites heb ik geen moment getwijfeld om mijn website door Marco te laten ontwerpen en beheren.

1322 Design heeft mij geholpen om de boodschap die ik met mijn website wil overbrengen te vertalen in een werkend product. 1322 Design werkt samen met de klant en denkt mee vanuit de klant en zorgt voor de technische vertaling. Een betrouwbare partner die ik van harte aanbeveel.

De website van sense of care is een frisse, prettige website geworden, precies zoals ik voor ogen had.

https://www.senseofcare.nl

Webapplicatie en website Kweetet

De gedachte dat Kweetet niet zou worden wat ik precies bedoelde had mij kunnen weerhouden om de applicatie af te nemen.

Omdat we zo goed hebben samengewerkt in de vertaling van mijn idee naar de applicatie die het is geworden was er geen twijfel meer om hier mee door te gaan. We hebben samen gebrainstormd en samen gebouwd aan een applicatie dat voor een aantal gemeenten een belangrijke tool ter ondersteuning is in gezet. Het heeft ons allebei een mooi ontwikkel traject opgeleverd en uiteindelijk betalende klanten.

1322 Design werkt vanuit de klant, samen met de klant naar een product dat de klant precies voor ogen heeft. De vertaalslag die 1322 design kan maken, van gedachten naar een werkende applicatie is heel knap. Ik kan 1322 design als partner in een ontwikkeltraject zeker aanbevelen.

Webapplicatie
https://kweetet.info

Website
https://www.kweetet.nu

Gebruik ons formulier voor een

vrijblijvend gesprek

of stuur een e-mail